Darba galdi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Preču kategorijas: ✓ SENCO štiftu pistoles ✓ SENCO skavotāji ✓ SENCO naglotāji ✓ SENCO kompresori ✓ SENCO Duraspin skrūvmašīnas ✓ 4PRO armatūras apstrādes instrumenti ✓ Darba galdi paletēm ✓ MAX armatūras instrumenti ✓ MAX naglotāji /skavotāji ✓ SIGA celtniecības lentas ✓ SIMSON Strong-tie būvkalumi ✓ Skavas pakošanai ✓ Skrūves ✓ Štiftes ✓ Skavas ✓ Naglas ✓ 4PRO naglotāji ✓ Kompresori un saspiesta gaisa aprīkojums ✓ LAMELLO frēzmašīnas un aprīkojums ✓ Līmes pistoles un līmes ✓ RAPID skavotāji ✓ 4PRO skavotāji ✓ 4PRO mājai un darbnīcai ✓ KIHLBERG pakošanai ✓ Aprīkojums muguras slodzes atvieglošanai

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Copy Pro, UAB

Gedimino pr. 33, Vilnius
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī.

Copy Pro Estonia, OÜ

Harjumaa, Teatri väljak 1-EE-10143, Tallin
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī. 2017.gada septembrī Copy Pro savu darbību ir uzsācis arī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Passo International, SIA

"Lidostas parks", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Preču katalogā pieejams:: ✓ Matu kosmētika ✓ Frizētavu aprīkojums (instrumenti, piederumi, matu krāsošana, pārējās preces) ✓ Vaksācija (depilācijas vaski, depilācijas kosmētika u.c.) ✓ Salonu aprīkojums (salonu aparāti, kušetes un krēsli, lampas un statīvi u.c. preces) ✓ Kosmētika (GMT, Courtin, Dermedics u.c.) ✓ Manikīra preces (nagu lakas, UV nagu lampas, manikīra galdi, u.c.) ✓ Pedikīra preces (pedikīra aparāti, pedikīra krēsli, urbji un frēzes, u.c.) ✓ Dezinfekcija (šķīdumi, salvetes, vienreizējie cimdi u.c.) ✓ Make-Up  ✓ Masāža 

Kvarcīts, SIA, kapu pieminekļi

18. novembra 223, Daugavpils LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ pieminekļu, kapa apmaļu, iežogojumu un soliņu izgatavošana; ✓ kapu teritoriju labiekārtošana; ✓ izstrādājumu uzstādīšana kapsētā; ✓ granīta galdu, virtuves virsmu, palodžu, kamīna plauktu, pakāpienu izgatavošana; ✓ granīta suvenīri ar kvalitatīvu gravēšanu; ✓ nestandarta individuālie pasūtījumi.

Milli Pro, ziedu veikals

"Vidiņi", Griķi, Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2136
Apraksts:

Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).

Kanins, SIA

Šmerļa 2B, Rīga, LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums "Kanins" dibināts 1991. gadā un jau daudzus gadus nodarbojas ar tehnisko palīglīdzekļu tirdzniecību, medicīnisko preču tirdzniecību, mācību līdzekļu izplatīšanu, kā arī ar tehnisko palīglīdzekļu remontu un apkopi. Klientiem piedāvājam dažādu veidu ratiņkrēslus ar augstu funkcionalitāti, kuri piemēroti gan pieaugušajiem, gan bērniem. Mūsu veikalā iespējams iegādāties arī pašaprūpes līdzekļus – atbalsta rokturus, vannas dēļus, tualetes poda paaugstinājumus, pretizgulējuma spilvenus. Kā kustību, tā redzes invalīdiem piedāvājam ergoterapeita konsultācijas, lai izvēlētos piemērotākos palīglīdzekļus un aprīkojumu un lai palīdzētu iekārtot invalīdiem pieejamu un ērtu mājvietu. Mūsu piedāvājumu klāstā ietilpst arī medicīnas mācību līdzekļi, tostarp anatomiskie plakāti, mulāžas un manekeni.

“Otaņķu Dzirnavnieks”, SIA, kravu pārvadājumi, loģistika, lauksaimniecības pakalpojumi, graudu pārstrāde, produkti. Gudrie Graudi

Turpinām strādāt klātienē!
"Dzirnavnieks" , Otaņķu pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3475
Produkti un pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Lauksaimniecības pakalpojumi ✓ Lauksaimniecības produkti ✓ Graudu pārstrāde Par uzņēmumu:

Mēs esam vieni no vadošajiem lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un Eiropas Savienībā. Līderis graudu pārvadājumos Latvijā, organiskā mēslojuma, pārtikas un lopbarības produktu ražotājs – sertificēts daudznozaru uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. 

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Graintech, SIA, Latgales filiāle

"Ozoli", Trūpi, Viļānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4650
Apraksts: SIA GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.